Update website

  • Berichtcategorie:Nieuws

Sinds de lancering in 2016 heeft de website buurtpreventiestichtsevecht.nl ruim 1850 aanmeldingen verwerkt. Vandaag, 23 mei 2023, is het tijd voor een kleine update en migratie van de website naar een WordPress omgeving!

Geen Google Maps meer, maar de gratis OSM (OpenStreetMap) en een iets andere verwerking van de formulieren met een robuust spam-filter. Ander bijkomend voordeel is dat binnen WordPress de website nu een zoekfunctie heeft, waarmee de gehele site doorzocht kan worden, ook naar de groepen. Met dank aan My Brain voor de aanpassingen en het schrijven van een maatwerk plugin.

De functionaliteit blijft voor de bezoekers van de website en voor de coordinatoren van de buurtpreventiegroepen gelijk. U kunt zich inschrijven en uw gegevens worden per e-mail doorgestuurd naar de juiste groepsbeheerder. Er worden geen gegevens op de webserver bewaard. De website slaat dus geen gegevens op, maar stuurt enkel de inhoud van de ingevulde formulieren door naar de beheerder van de groep.
Bij de aanmeldings-e-mail zit ook een .vcf bestand toegevoegd, waarin alle ingevulde gegevens van het formulier staan.
Met dit bestandje kan de coordinator de persoon eenvoudig in de contacten van zijn telefoon zetten, om deze vervolgens dan aan de WhatsApp groep te kunnen toevoegen. Op deze manier proberen we het voor alle beheerders zo makkelijk mogelijk te maken.

Heeft u misschien nog een goede aanvulling of opmerkingen over de website?
Neem contact op!